Dark Mode On / Off

Op deze pagina vind je leuke inspiratieboekjes met heerlijke recepten om zelf te maken. Ik vind het leuk om jullie creaties via social media terug te zien!  Onder de leukste foto’s verloot ik altijd 1 x per maand een cadeaubon die je in de webshop kunt besteden.  Vergeet mij dus niet te taggen of gebruik #lasobremesa.

Wil je niets missen aan kookinspiratie en recepten? volg mij dan via instagram @lasobremesalife

Via de pagina Taste it! zie je aantal gerechten die ik eerder voor en bij klanten heb gemaakt.

Nummer 3 is uit: De lekkerste Spaanse gerechten én wijnen!

De derde editie alweer en ik kon het het niet terugbrengen naar 10 gerechten. Het zijn er iets meer. Ook dit keer weer veel tips en een extra bonus! Veel wijnadvies van mijn partners in Wine: Elke en Mascha van Wine4friends

Bij elk gerecht hebben zij een heerlijk wijnadvies plus leuke informatie over de locale druiven van de Costa Blanca en 2 bodega’s die je ook zelf kan bezoeken.

Genoeg verteld, snel downloaden zeg ik:

  Editie 2: 10 weergaloze salades

  Het tweede kookboekje is uit en neemt je mee in heel veel tips om weergaloze salades te maken. Lekker als Lunch, complete maaltijd of bijgerecht. Je download dit boekje vol inspiratie hieronder:

   10 bites voor de bij de borrel

   Deze editie van dit gratis inspiratie boekje bevat 10 recepten voor bites bij de borrel. Ik ben heel benieuwd welke recepten of welk thema je in het volgende boekje terug wil zien. Laat het me zeker weten.

   Geniet alvast van de recepten die je in deze eerste editie kan vinden.

   Ontvang de gratis download

   Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt direct de gratis download (check je spamfilter als het te lang duurt!)