Dark Mode On / Off
oyster

Heb je de knop Taste it! gezien in de top menu bar op the website? Klik er op en beweeg je cursor over de gerechten die ik eerder heb bereid en hun verhaal.

Did you see the Taste it! Button in the top menu bar of the website? Click on it and move your cursor over the photo’s of my dishes and their story.

La Sobremesa, het verhaal

Om te watertanden! Klik op de naam van het gerecht in de foto en je kunt het verhaal achter het gerecht lezen, recepten, maar ook de leuke fun facts.

Goede gesprekken aan de eettafel, samenzitten tot laat….Die tijd die je met vrienden en familie aan de tafel doorbrengt is zoveel waard. Kletsen, verhalen over het leven, de liefde, verdriet, dromen, dingen waar je spijt van hebt. Mooie, waardevolle momenten en herinneringen. Lekker eten is nog beter wanneer je het deelt met goede vrienden en familie. Hoe langer de Sobremesa, hoe meer plezier.

Wil jij optimaal genieten maar niet je tijd verspillen aan de voorbereidingen in de keuken? Wil je je gasten verrassen? Wil je extra genieten van warme, lange avonden op het terras van je eigen huis of vakantievilla Nederland of in de regio Calpe-Benissa-Moraira? Tijd om contact op te nemen met mij,  “Chef en tacones” , chef op hakken. We bespreken vrijblijvend jouw wensen en ik verzorg je lunch, borrel of diner van begin tot eind.

Wat is er belangrijker in het leven dan vriendschap, liefde en …..Eten!

Ben je benieuwd naar mijn recepten? volg mij op instagram: lasobremesalife

Hoe zit dat met die “tacones”?

De afgelopen jaren merkte ik dat ik minder plezier haalde uit mijn werk als organisatieadviseur. Nog altijd tevreden klanten, veel dynamische veranderprogramma’s, een (te) volle agenda. Maar ik voelde “HET” niet meer. Zodra ik thuis was ging de laptop aan de kant en dook ik de keuken in. Ontspannen, creëren, ontwikkelen, experimenteren en het liefst voor meer dan 2 personen die er dan ook van kunnen genieten. Ik voelde de energie terugkeren…..het bruiste weer.

Mijn vrouwelijke manier van kleden is altijd mijn trademark geweest en het was ook altijd al een beetje de running gag. “Je bent al zo lang en dan die hakken nog….” Nou ik hou er van en het is misschien ook een beetje de rebel in mijn tegen de trends in van de sneakers en slippers die ik zie…….

Chef op hakken

You can have anything you want in life if you dress for it.

Edith Head
Chef op Hakken – Chef on heels

En zo was de Chef op hakken een feit. Ik vind het leuk je hier te ontmoeten en bespreek graag met jou hoe jij jouw sombremesa wil vormgeven. Van welke ingrediënten hou je, en welke moeten zeker van je tafel wegblijven? Je hoeft je geen zorgen te maken over de inkopen, niet over de vuile vaat. Je hoeft alleen maar na te kijken hoe jij de ster van de avond kan zijn en hoe je jouw gasten wil verwelkomen. Samen genieten van jouw Sobremesa. .

Geen zorgen om heb ik oppas voor kinderen of huisdieren, geen zorgen over heb ik wel een leuke tafel gereserveerd, geen zorgen of er wel iets op het menu staat dat je lekker vindt, geen zorgen over vervoer na een wijntje. Gewoon genieten van je eigen (vakantie)huis. Veel plezier! Diviértete!

Sobremesa a tu casa

Mijn laatste nieuwtjes